De eerste Blog

Vanaf deze plaats zullen regelmatig kleine berichtjes, anekdotes en gebeurtenissen uit de polder gelanceerd worden. Zomaar een kleinigheidje wat we willen delen of iets wat het waard is om over te schrijven. Tips zijn natuurlijk welkom.

In deze eerste blog moeten we natuurlijk stilstaan bij deze site. Een prachtig project wat voortkomt uit het PolderPlan. Het bijzondere aan deze site is dat we historie en heden gekoppeld hebben in één website. Dat de polder Mastenbroek een rijke historie heeft wisten we al, maar als je dan het beeldmateriaal van de laatste decennia bekijkt sta je toch weer verbaasd over de vele ontwikkelingen die Mastenbroek heeft ondergaan. De generatie die wat over deze beelden kan vertellen is er nu nog, daarom hebben we het plan opgevat op beelden en verhalen vast te gaan leggen nu het nog kan. Een hele klus waar hard aan is/wordt gewerkt. Hulde aan degenen die zich hiervoor hebben ingezet! Mocht u ook waardevolle informatie hebben over de historie van de Polder Mastenbroek dan zijn we daarin bijzonder geïnteresseerd!

Voor Mastenbroek nu is het de bedoeling dat we een actuele internetpagina bij gaan houden met nieuws, gebeurtenissen en foto’s uit de polder. De pessimist zal zeggen: “Er gebeurt toch niets in de polder”. Maar niets is minder waar. De Polder bruist van activiteit en dat willen we graag uitdragen en vastleggen. We hopen dat u veel plezier zult beleven aan deze website!