Over Polderbelangen Mastenbroek

Polderbelangen Mastenbroek is de belangenvereniging voor de polder Mastenbroek. Met ruim 150 leden vertegenwoordigen wij het merendeel van de inwoners van Mastenbroek. Op allerlei gebied zijn wij de spreekbuis van de bewoners naar de 3 gemeenten toe waaronder de polder valt. Verder staan wij in nauw contact met de provincie en zijn wij o.a. vertegenwoordigd in de adviesraad Nationaal Landschap IJsseldelta. Ook zijn wij afgevaardigd in diverse werkgroepen en klankbordgroepen. Hierdoor proberen wij de belangen van de polder optimaal te behartigen.

Daarnaast organiseren we door het jaar heen diverse activiteiten die voor alle leden toegankelijk zijn. Barbecues, wijnproefavonden, bloemschikavonden en workshop schilderen zijn enkele van de vele activiteiten die wij organiseerden. Iedere eerste donderdag van de maand is er darten in het Trefpunt. Kortom; voor ieder wat wils en bovendien is het altijd erg gezellig. U bent van harte welkom om ook een keer langs te komen op een van onze activiteiten. Via deze website en de nieuwsbrief zullen we u tijdig informeren over diverse aangelegenheden die in Mastenbroek plaatsvinden.

Onder de verantwoording van Polderbelangen opereert de werkgroep PolderPlan Mastenbroek. Sinds september 2009 is deze werkgroep bezig met diverse projecten die de polder nog mooier en aantrekkelijke gaan maken. Deze website is één van de projecten, daarnaast zijn er nog diverse zaken in voorbereiding of al in uitvoering. Op deze site leest u hier meer over.

U ziet dat Polderbelangen Mastenbroek van alle markten thuis is en dat wij onze uiterste best doen om de leefbaarheid van de polder te versterken.

Als u vragen of opmerkingen heeft over de polder, of heeft u een suggestie voor een nieuwe activiteit, dan horen wij dit graag van u.

Polderbelangen Mastenbroek
info [at] poldermastenbroek.nl