L'Essence de Mastenbroek officieel gepresenteerd

Op woensdag 19 december is L'Essence de Mastenbroek officieel gepresenteerd en aangeboden. In de gezellige atmosfeer van het Asjesgoed opende Henk Altena namens Polderbelangen de avond. Daarna was het de beurt aan Vincent Kleinsma, Birthe Leemeijer en Esther en Hendry van Ittersum om de vernieuwde L'Essence de Mastenbroek officieel te onthullen. Verder kreeg ieder van hen alsmede ook Wethouder Wolbert Meijer van de gemeente Zwartewaterland een exemplaar aangeboden. In het dankwoord benadrukte ieder van het vanuit zijn of haar eigen invalshoek de bijzondere status van de Parfum. Het enthousiasme in de Polder, de bijzondere status van dit kunstwerk in het Nationaal Landschap IJsseldeta en de wereldwijde belangstelling voor dit kunstwerk werden in de dankwoorden aangehaald.
Renate Broere, grafisch ontwerper, gaf een nadere toelichting op het ontwerp van de nieuwe verpakking en het bijborende boekje. Vervolgens was het de beurt aan de belangstellenden om het resultaat te bewonderen. De kleine verpakking bestaat uit een klein flesje met parfum welke is ingeklemd in een zakformaat doosje. De omslag van het boekje met daarop het polderlandschap maakt het geheel compleet. De grote verpakking bestaat uit het bekende grotere flesje welke is verzonken in een grotere doos. Het flesje wordt aan de binnenkant van de doos omgeven door het Polderlandschap.
De reacties van het publiek waren bijzonder enthousiast. Met deze ontwikkeling heeft L’Essence de Mastenbroek een nieuw hoofdstuk in haar bestaan opengeslagen waar we als Polderbelangen bijzonder blij mee zijn! De L’Essence is te bewonderen bij Het Asjesgoed. Hier vindt ook de verkoop plaats.