Tour de Mastenbroek

Officiële aftrap en Opendag Tour de Mastenbroek op 26 mei 2012
Op 26 mei 2012 zal de officiële aftrap van Tour de Mastenbroek plaatsvinden. Gedeputeerde Theo Rietkerk, wethouders Veldhoen, Dannenberg en Meijer van de gemeenten Kampen, Zwolle en Zwartewaterland en dagelijks bestuurslid Jan Laarman van het waterschap zullen gezamenlijk ’s ochtends om 9.30 uur het startschot geven van dit unieke arrangement bij scharrelkippenbedrijf van den Heuvel. Daarna zullen ze in de weidevogelsafariebus van Polderzicht een rondrit maken langs alle 4 deelnemende bedrijven
Tour de Mastenbroek is een samenwerkingsverband tussen 4 ondernemers met ieder hun eigen specialiteit. Scharrelkippenbedrijf van den Heuvel, Theeschenkerij en Streekwinkel Het Asjesgoed, Biologisch Melkveebedrijf en Weidevogelboerderij Polderzicht en de Geallery van Gea Kok hebben alle hun eigen specialiteit en bezienswaardigheid. Gezamenlijk hebben ze de krachten gebundeld om zo een prachtig dagarrangement te kunnen aanbieden.
De Provincie Overijssel en het Nationaal landschap IJsseldelta hebben o.a. hun financiële steun verleend bij het opstarten van dit initiatief.
Nu alles echt tip top in orde is en alle locaties geschikt zijn gemaakt willen we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan.
Na de officiële opening is het publiek van harte welkom om zelf de deelnemende bedrijven van “Tour de Mastenbroek” te bezoeken.
De website van Tour de Mastenbroek hier