Openlucht Operetteconcert in de pastorietuin in Mastenbroek

Op vrijdagavond 5 juli 2013 vindt in de pastorietuin aan de Kerkwetering in Mastenbroek een bijzonder concert plaats. Die avond verzorgen studenten klassieke zang van ArtEZ Hogeschool in Zwolle een operetteconcert “Mein Liebeslied mus sein Walzer sein”.

Voor het derde jaar op rij houdt de Vereniging Polderbelangen Mastenbroek een bijzonder openluchtconcert in het centrum van de polder. Vorig jaar speelde het jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel klassieke werken voor een publiek van 250 enthousiaste toeschouwers.
Dit jaar treden studenten klassieke zang van het conservatorium van Hogeschool ArtEZ in Zwolle op. Onder leiding van Claudia Patacca verzorgen ze een operetteconcert “Mein Liebeslied muss ein Walzer sein”. Het is een programma waar André Rieu jaloers van zou worden.

Het concert wordt georganiseerd door de werkgroep Gastvrij van Mastenbroek die de oudste polder van Nederland graag op een verrassende manier wil laten zie aan de bewoners en bezoekers.
Het concert is mogelijk gemaakt door bijdragen van de Provincie Overijssel en de gemeente Zwartewaterland in het kader van het Nationaal Landschap IJsseldelta.

Kaarten à € 10,- zijn verkrijgbaar via Corry van der Weerd, Bisschopswetering 87, Mastenbroek, tel 038 3446428 of hilke2 [at] hetnet.nl. Verder zijn kaarten te koop bij de VVV’s in Zwartsluis en Hasselt. Het aantal plaatsen is beperkt, het is verstandig een toegangsbewijs te bestellen.

Het orkest vindt plaats in de openlucht. Gelieve daar rekening mee te houden.

Het concert op vrijdagavond 5 juli begint om 20.00 uur, u bent welkom vanaf 19.30 uur.