Beleef de IJsseldeltadag – Open Dag bij de Boer in Mastenbroek op zaterdag 24 mei

Op zaterdag 24 mei openen verschillende (agrarische) bedrijven in de polder Mastenbroek hun deuren. Op deze dag kunt u genieten van het weidse polderlandschap en een kijkje nemen bij de deelnemende bedrijven. Ook zijn er leuke activiteiten te doen. Van weidevogelsafari tot oude tractors kijken en van koe schilderen tot kanoën. Voor jong en oud is er iets leuks te beleven, met voor de kinderen ponyrijden, schminken, met de dieren knuffelen en een springkussen.

650 jaar Mastenbroek
Het thema van de IJsseldeltadag is 650 jaar polder Mastenbroek. Bij de tentoonstelling ‘Mastenbroek toen kunt u aan de hand van oude foto’s, verhalen en voorwerpen zien hoe de mensen vroeger leefden en werkten in de polder.

Zin in een dagje uit in de IJsseldelta?
Kom dan naar de IJsseldeltadag op zaterdag 24 mei en kijk op www.ijsseldeltadag.nl voor het complete programma. Haal de flyer met alle deelnemende bedrijven en een handig overzichtskaartje bij de Tourist Info Punten in de IJsseldelta (Zwolle, Kampen en Zwartewaterland). Er is ook een leuke IJsseldeltadag kleurwedstrijd. De kleurplaten worden binnenkort via scholen uitgedeeld maar zijn ook verkrijgbaar bij de Tourist Info Punten. Ook is de kleurplaat uit te printen op www.ijsseldeltadag.nl. De kleurplaat kan tijdens de IJsseldeltadag bij de deelnemende bedrijven ingeleverd worden. Er zijn mooie prijzen te winnen!