RTV Oost weer op stap met ‘Heerlijk Overijssel’, 15 juli opnames in MASTENBROEK

Omroep biedt een zomerse kijk op onze provincie

Na de succesvolle serie van vorig jaar trekt RTV Oost ook deze zomer weer de provincie in met ‘Heerlijk Overijssel’. Vanaf maandag 14 juli toert de omroep zes weken lang door de provincie. Elke dag heeft een thema en dat leidt naar verrassende locaties; van visvijver tot feesttent en van wijngaard tot streekmarkt. Op die manier laat RTV Oost in de zomer van 2014 zien en horen wat Overijssel in al haar veelzijdigheid te bieden heeft.

De zomerserie ‘Heerlijk Overijssel’ is bij TV Oost al te zien vanaf maandag 30 juni. Dan wordt gestart met de hoogtepunten van 2013. Twee weken later trekt de omroep voor Overijssel op werkdagen de regio weer in en wordt steeds vanaf een andere locatie uitgezonden. Bij TV Oost wordt de dag afgesloten met een rechtstreekse uitzending vanaf locatie tussen 17.20 en 18.00 uur. Deze uitzending wordt de hele avond herhaald. Er wordt gesproken met diverse gasten en er zijn live-bijdragen van de verslaggevers en reportages die eerder op de dag zijn gemaakt. Bovendien is er elke dag aandacht voor een uitgaanstip: het OverUIT-je van de dag. Ook op Radio Oost is uiteraard aandacht voor de locatie van de dag.

De serie wordt afgesloten met een RTV Oost Barbecue op vrijdag 29 augustus. Na afloop van elke uitzending maken we de naam van een kijker/luisteraar bekend die samen met een introducé naar de barbecue mag. Wil jij één van die 35 winnaars worden? Dan hoef je maar één ding te doen: ga naar de pagina van RTV Oost op Facebook en meld je aan! Uit al onze fans en nieuwe likers wordt vanaf 14 juli elke dag een winnaar gekozen. RTV Oost Facebook vind je op facebook.com/rtvoost. Doe je mee?

Elke werkdag in Heerlijk Overijssel heeft een vast thema. In de eerste week worden de volgende locaties aangedaan, publiek is welkom tussen 17.25 en 18.00 uur:

Maandag 14 juli: thema: sportief/actief: Total Outdoor Events in Rheeze
Dinsdag 15 juli: thema: agrarisch/natuur: 650 jaar Polder Mastenbroek
Woensdag 16 juli: thema: culinair: Hotel ’t Lansink in Hengelo
Donderdag 17 juli: thema: cultuur: Kunststad Diepenheim
Vrijdag 18 juli: thema: evenement: 25 jaar Bouwvakfeest Oud-Lutten