Gebiedsfestival IJsseldelta

Zaterdag 3 oktober is het zover! Dan vindt het Gebiedsfestival IJsseldelta plaats.

Nationaal Landschap IJsseldelta organiseert deze dag. Samen met bedrijven, organisaties en vrijwilligers is er een heel mooi programma op touw gezet in de verschillende dorpen en streken.

De dag staat helemaal in het teken van het ontdekken en beleven van de IJsseldelta.
Ook in Mastenbroek worden verschillende dingen georganiseerd. Van 10:00 uur tot 17:00 uur bent u van harte welkom in Mastenbroek.

In het Trefpunt kunt u o.a. een indruk krijgen van het vroegere leven in Mastenbroek. Ook kunt u zien hoe we het centrum van Mastenbroek een facelift hebben gegeven! Doormiddel van foto’s kunt u een goede indruk krijgen wat er gedaan is.

Buiten kunt u het ommetje wandelen om de kerk of door het Mastenbroeksebos, op de Kruisvlietstaete kunt u de foto wand bekijken ook is er een rondleiding door de kerk om 11:00 uur en om 14:00 uur. Op het plein voor het trefpunt kunt u meedoen met een workshop “herfststukje” maken.

Ook aan de kinderen is gedacht! Op het plein kunnen kinderen zich uitleven op de skelterbaan, in de zandbak spelen, cake versieren, kleurplaat kleuren, grabbelen in de grabbelton, vissen vangen en een ballonwedstrijd waar leuke prijzen te winnen zijn!

Dus kom zaterdag 3 oktober naar Mastenbroek en doe, ontdek, kijk en beleef!