Bazar weekend in Mastenbroek

Het Trefpunt in Mastenbroek zal vrijdag 1 april en zaterdag 2 april in het teken staan van de bazar die georganiseerd wordt door de Roemenië- en zendingscommissie van de kerk in Mastenbroek. Doelen van de Bazar zijn twee opknapprojecten in Roemenië en een project in Peru.
De Roemeniëcommissie heeft het plan gevat om weer een werkvakantie voor de jongeren uit de gemeente te organiseren om daar te gaan werken aan twee projecten: het renoveren van een oude school in Rigmani om daar een winkeltje te maken om o.a. gebruikte kleding te verkopen én het verven van een historisch kerkje in Sansimion.
De zendingscommissie wil een project in Peru financieel ondersteunen, namelijk de realisatie van een studentenhuisvesting voor de studenten van het theologisch instituut SELA.
Genoemde projecten zijn aanleiding voor de commissies om gezamenlijk geld in te zamelen door middel van een bazar. Er zullen diverse activiteiten plaatsvinden, waaronder darten, schieten, verkoop van verschillende artikelen en een prijzenboom. Grote klapper is het Rad van Avontuur. Daarvoor zijn diverse prijzen beschikbaar gesteld door verschillende sponsoren. Voor de jeugd is er op zaterdag ook van alles te doen, zoals schminken, pannenkoeken eten en een grabbelton. Ook is er een caviabak en een mini Rad-altijd-prijs.
De bazar wordt gehouden in het Trefpunt, Kerkwetering 1 te Mastenbroek op vrijdagavond 1 april van 20.00 uur – 23.00 uur en op zaterdag 2 april van 11.00 uur – 16.00 uur en van 20.00 uur – 23.00 uur. poster Bazar