Operetteconcert een groot succes

Het weer was prachtig, de locatie in perfecte staat, het optreden geweldig, kortom de operette voorstelling “Mein Liebeslied muss ein Walzer sein” is een groot succes geworden. Ongeveer 250 toeschouwers zijn afgelopen vrijdagavond op deze voorstelling afgekomen. Daarmee was de pastorietuin in Mastenbroek goed gevuld. “Van dit soort evenementen kun je nog lang nagenieten; het was gewoon jammer toen het was afgelopen” aldus een van de bezoekers.
Studenten klassieke zang van het ArtEZ conservatorium zongen ruim 20 stukken uit diverse operettes voor het publiek. Dit alles onder enthousiaste begeleiding van Claudia Patacca, die zelf ook een aantal prachtige aria’s ten gehore heeft gebracht.
We willen de projectgroep Mastenbroek Gastvrij hartelijk danken voor de goede organisatie. Ook de familie Dekker mag niet worden vergeten, omdat zij de tuin belangeloos beschikbaar hebben gesteld.
Wederom is Mastenbroek hiermee heel positief op de kaart gezet mede dankzij steun vanuit het Nationaal Landschap IJsseldelta.

Alle foto's zijn van Klaas van der Vegte